torstai 12. huhtikuuta 2012

Uusi suosikki silmänympäryksille


Muistatte varmaan, kun kehuin Avènen silmänympärysvoiteen maasta taivaisiin? No, nyt löytyi uusi suosikki. Luulin jo käyttäneeni tämän tuotteen, mutta melkein täysi Sebamedin Anti-Ageing Q10-silmänympärysvoide löytyi jostain kaapin perältä ja otinpa sen heti käyttöön. Se on ihana! Siis IHANA! Paljon pehmentäviä ainesosia sisältävä voide on Avènea täyteläisempää ja tuntuu vieläkin kosteuttavammalta. Okei, silmänaluseni olivat nyt ihan kunnossa enkä päässy tätä testaamaan atooppisen punoittavalle iholle, mutta ehkäpä tämä ongelma pysyi poissa nimenomaan Sebamedin takia? Olinhan täysin rakastunut jo saman sarjan nassuvoiteeseen, joka pääsi samointein suosikkilistalle. Ja kävi muuten niin kuin nassuvoiteen kanssa, että löysin tämän  taas juuri ennen parasta ennen -päiväystä... Onneksi.

Nr.1?
Nr.2?
Avènen kanssa ihastelin vain sitä, että punoitus pysyi poissa, mutta Sebamedin kanssa havaitsin myös juonteiden tasoittuneen (noin kuukaudessa) eli ei ole epäselvää, mikä on ensi talven suosikkivoide. Luulen, että kevään ja kesän voin käyttää kevyempiä, jemmoista löytyviä tuotteita, mutta tämän täyteläisen voiteen haluan taas ensi pakkasille. Avènea löytyy kyllä jemmoista se yksi, joten saa sekin ensi talven apuna olla. Yhdessä nämä ovat aika täydellinen pari.


Sebamed voittaa Avénen muuten myös hinnassa, sillä tämä silmänympärysvoide kustantaa vain n. 13 euroa Apteekkituotteet.fi-sivulla*.

Nuo silmän alla näkyvät juonteet olivat kk takaperin vielä paljon syvemmät!
"Sebamed Anti-Ageing Q10 Silmänympärysvoide vähentää ryppyjä, parantaa ihon kosteudensitomiskykyä ja joustavuutta sekä silottaa ihoa. Voide on kehitetty herkälle silmänympärysiholle. Sisältää Q10 -koentsyymiä, joka aktivoi solujen happiaineenvaihduntaa, tehokkaasti kosteuttavia fytopeptidejä ja mucopolysakkarideja sekä sheavoita, avokado- ja manteliöljyä, jotka pehmentävät ihoa ja pitävät sen joustavana. Voide sopii myös piilolinssien käyttäjille."


Ja siis silmänympärykseni ovat herkät ja atooppiset, yleensä kuivatkin, nyt mitään näitä ongelmia ei siis ollut Sebamedin kanssa.

8 kommenttia:

  1. Kiitos tästä postauksesta!! Mulla on nimittäin silmänympärysvoiteen hankinta piakkoin edessä ja vaikka olenkin tyytyväinen Louis Widmeriini, niin nyt kaipailisin jotain vähän enempi budjettivaihtoehtoa. Tässähän se. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ole hyvä! :) Suosittelen tätä voidetta ihan kympillä!

      Poista
  2. Onko hajuste tuossa vahva? Yleensä käytän hajusteettomia, mutta tuossa on vain yhtä lajia hajustetta ja ihan loppupäässä, joten ehkä ei paha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! En ole kyllä huomannut minkäänlaista hajua, että käy varmasti sullekin! En itsekään voisi kuvitella käyttäväni silmiä lähellä vahvalta tuoksuvia tuotteita...

      Poista
  3. Miten mä olen lukenut tän postauksen jo joskus aiemmin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, aika paha, jos alan jo toistamaan itseäni :) En mä kyllä ole tästä mitään lopullista mielipidettä kirjottanut. Joskus kaauaan, kaaauan sitten olen kertonut, että otan tämän käyttöön, sitten se unohtui jonnekin. Sitten jossain postauksessa kirjotin vähän aika sitten, että olen löytänyt nyt Avèneakin paremman voiteen, mutta en kertonut, minkä :)

      Poista
  4. Vaikuttaa aikas mahti tuotteelta, minulla on aina ollut ongelmia silmänympärysihon kanssa. Vähentäisiköhän tämä tuote myös tummentumia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, en huomannut kyllä sitä puolta lainkaan tarkistella. Mulla ei ole överi tummat silmänaluset, joten en varmaan olis huomannutkaan moista. Mutta ei voide kyllä lupaa vähentää tummuutta, joten en löisi vetoa sen puolesta :)

      Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!