lauantai 23. kesäkuuta 2012

Silmämeikkiä!


Kyllä, olen varmaan tullut hulluksi, mutta ajattelin vilauttaa viime lauantaista silmämeikkiä. Tämä on niin perus-minua kuin vain voi olla eli mustat silmät ja that's it. Kuvat ovat otoksia, joita otin pihalla tarkistaakseni, mitä pitää vielä korjailla (kätevää, kokeilkaa vaikka!), ja kun kerrankin onnistuivat kuvat edes jotenkin, niin päätin laittaa julkaisuun. Mutta antakaa anteeksi pienet ripsariroiskeet ynnä muut, kun ei tosiaan ihan viimeistelty meikki ollut vielä. (Kulmaluullakaan ei ole mitään!)





Pohjalla on MSCHICin Black Cherry Shine Eye Staini eli ekassa kuvassa vasemmanpuoleinen ja tokassa oikeanpuoleinen (kuvat kaivoin blogista, kun laiskotti enkä jaksanut ottaa kuvaa), jota iloisesti tykkään läntätä koko luomille, koska sillä saa silmämeikin pysymään kuin tauti. Päällä on sitten tismalleen samansävyistä luomiväriä eli blogin kautta saatua EF|Studion viiden värin paletin tuota oikeimmanpuoleista sävyä Rock Steady. Jos en väärin muista, niin myös tuota viereistä sävyä (Imaginarium) oli pikkuisen. Mutta tuo tummin sävy on tosiaan täydellinen musta kera punaisten hippusten. Ihana! Näyttää kuvissa hailakammalta kuin oikeasti. Pitääkin muuten tehdä vielä jossain välissä swatchit tästä paletista. Rajaus on Ariane Indenin vesivärimäinen rajausväri.



Seppälän ihanilla ripsentaivuttimilla (joka minun on vaan pakko esitellä teille tarkemmin myöhemmin!) taivutetut ripset kera Max Factorin FLEn ja avot. Ainoa harmi oli siinä, että tämä meikkihän on tarkoitettu hämyiseen baariin eikä illanistujaiset sitten johtaneetkaan baareiluun, joten oli pikkuisen ylimeikattu olo. Noh, aina ei voi voittaa. Onneksi ne kuuluisat silmälasit pelastavat paljon.

Vilautan vähän muutakin osaa tästä meikistä ja lookista ylipäätään myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!