lauantai 20. lokakuuta 2012

Strawberry Puree

Ette usko, mutta toissapäiväisesta loppuneet-postauksesta jäi yksi tuote uupumaan. Teinpä siis sille tällaisen minipostauksen, kun unohtuu muuten kokonaan.



Ja voi tälle tuotteelle ihan hyvillä mielin oman postauksen pyhittääkin ja ihan kuulkaa tuoksunsa puolesta! Makeita tuoksuja inhoaville tämä ei sovi, mutta mansikan tuoksua rakastaville tämä The Body Shopin Strawberry Puree Body Lotion on omiaan. Kyseessä on todella kevyt voide, miltei jopa geelimäisen tuntuinen eli ei kuivalle iholle ehkä paras, muuten kun tuoksua tuomaan. Ehkä näillä keleillä jopa omakin iho olisi tarvinnut jotain täyteläisempää, mutta kyllä silti ihan tyytyväisenä tätä käytin ja tuoksuttelin innoissani. Koostumus oli tosiaan superkevyt ja imeytyi hetkessä. Unohtui melkein, että mitkäs kohdat sitä olikaan jo rasvannut, kun oli jo sekunneissa iho ihan kuiva. Iho ei mitenkään erityisen sileäksi tai kosteutetuksi jäänyt, mutta jotenkin silti diggasin tästä kovasti. Kai sillä tuoksulla sitten joskus on jotain merkitystä.

Ja pumppupullosta sitten taas sata plussaa. Muistaakseni minun jemmoista löytyy vielä Bodarin mansikkavartalovoi, joten hyökkään varmaan sen kimppuun pian. Kyllä niin mukavaa oli rasvailla näin hyvän tuoksuisella voiteella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!