sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Teeez Cosmetics, vol. 2

No niiiiiin, josko sitä nyt saisi purettua palasiksi sitä Teeez-pakettia, josta höpisin alkusanat täällä. Yllättävän paljon aikaa saa kulumaan kollaaseihin ja testaukseen ja kirjoittamiseen...

Tykkään ensinnäkin ihan hirmuisesti noista värikkäistä ulkoasuista ja kivasta muotoilusta. Nuorekas, räväkkä sarja selvästikin :) Teeez on muuten jo vuonna 2004 lanseerattu hollantilainen meikkisarja, josta ilmestyy aina kolmen kuukauden välein uusi kokoelma. Eipähän pysy tylsänä tämä sarja! Neljän vuosittaisen kokoelman lisäksi kerran vuodessa ilmestyy uusi pohjustustuotteita sisältävä Beloved Skin -kokoelma. Ja Suomessa näitä saa tilattua Nellyltä, jonne nuo linkit vievät.

Teeezin tuotteita ei testata eläimillä ja ne ovat hypoallergeenisia, tuoksuttomia sekä parabeenittomia.

No niin, puretaas nyt tämän prologin jälkeen paketti osiin :)

Ruby Red & Paradise Pink

Paketti sisälsi ensinnäkin pari punaa: peruspunaisen Ruby Redin* ja vaaleanpunaiseen taittavan nuden sävynimeltään Paradise Pinkin*.

Näistä tuo nude on ollut nyt ihan jokapäiväisessä käytössä. Se on niin helppo sävy! Ja vaaleutensa ansiosta sitä pystyy helposti lisäämään ilman peiliäkin. Tosi kiva sävy tummien silmien kanssa, mutta ei kuitenkaan mikään "jokapaikanbeige" eli vähän täytyy katsoa, minkä sävyistä poskipunaa ja luomiväriä käyttää sen kanssa :)

Nellyn sivuilta: "Teeez Eve''s Ready To Wear Lipstick on ehdoton must have -huulipuna. Helppokäyttöinen ja antaa intensiivisen väriset huulet samettisella pinnalla. Halkeilleet tai vaurioituneet huulet ovat historiaa, koska tuote sisältää villiä mangoa kosteuttavilla ominaisuuksilla. Eve''s Ready To Wear Lipstick on pitkäkestoinen ja on saatavilla useissa sävyissä. Parabeenitön ja dermatologisesti testattu. Ei käytetty eläinkokeita."

Täytyy kyllä allekirjoittaa tuo, että pitää superkuivatkin huulet aika kosteina. Huomasin meinaan töissä käyttäväni monesti tätä huulirasvan sijaan eikä tuntunut lainkaan pahalta.  Ja pigmentti tässä punassa on kohdillaan. Noinkin vaalea väri, mutta yhdellä sävykerroksella saa jo peittävän lopputuloksen. Tykkään tosi paljon!

No, sitten tuo Ruby Red. (Ja joo, olisi ehkä voinut rajata huulet kuvaa varten, mutta mietin, että se vähän hämää lopputulosta kuitenkin...) Mielestäni punaisissa punissa on kaksi lajia: a) superkestävät, huulilla kuivan tuntuiset punat sekä b) kosteuttavammat, eivät niin pysyvät, mutta hiukka luonnollisemman lopputuloksen antavat punat.

Nellyn sivuilta: "Teeez Desert Lush Sheer Lipstick on voimakkaasti pigmentoitu huulipuna, joka on yhtä miellyttävä ja ravitseva kuin huulivoide. Desert Lush Sheer Lipstick -huulipunassa on puhtaan kiiltävä pinta ja sitä on saatavilla useissa, eloisissa väreissä. Erittäin kevyt koostumus auttaa unohtamaan, että sinulla on edes huulipunaa. Kaikissa väreissä on upeaa kiiltoa. Ei sisällä eläinperäisiä aineita, mineraaleja tai parabeeneja. Tuote on dermatologisesti testattu. Ei käytetty eläinkokeita. SPF10."

Itse vierastan noita a-tyypin punia ja yleenstä tuputtelen niitä vain sormilla hieman huulilla. B-tyypin punia uskaltaa usein laittaa suoraan puikostakin. No, tämä puna kuuluukin pretty much tuohon b-kategoriaan. Superohut ja -ihana, mutta vähän kermainen koostumus. Vaikka sävystä tykkään ja se minulle ihan sopiikin, niin en ole oikein hirveästi löytänyt tilanteita, joissa punaista punaa käyttäisin. Töissä se tuntuu olevan vähän too much ja bilettäessä tykkään keskittyä silmämeikkiin. Hmm, no päätin kuitenkin, että ehkä joulun tienoilla olisi hyvä tsäänssi opetella kirjaimellisesti punaamaan huulensa, kun tämä puna itsessään ja koostumukseltaan kuitenkin on mieleeni. Kokeilin siis tänään rohkeasti tätä Teeezin ripsarin kanssa ja yhdessä vaalean meikkivoiteen kanssa tämä kolmikko meni sellaisenaan. 

Eli yllättäen en laittanut edes poskipunaa, varjostuksia tai muita. Ripsari ja punaiset huulet sekä vaalea iho. Sillä kombolla kykenin menemään lapsen kanssa pihaleikkeilemään ja kauppaan enkä vierastanut naamaani yhtään :) Laitoin punaa suoraan puikosta, mutta myönnän tasoittaneeni lopputulosta sormin eli ihan niin rohkea en kuitenkaan ollut, että olisin jättänyt niin "paksua" kerrosta 
huulilleni. Mutta sanottakoon, että tuo sävy ei kuitenkaan ole ihan kirkas paloautonpunainen, vaan vähän hillitympi, joten luulen, että tähän sävyyn voisin tottuakin.

Mitä te olette mieltä punaisista punista? Hot vai not? Ja kumpi teidän silmää miellyttää enemmän, nude vai punainen?

Kaleidoscope


 Nudepunan lisäksi toinen päivittäiseen käyttöön päätynyt tuote oli tämä metallisen violetti Island Palette -luomiväri Kaleidoscope*-sävyssä.

Nellyn sivuilta: "Teeez Island Palette Eyeshadow antaa mahtavan ja ylellisen ilmeen. Katseenvangitseva luomiväri, joka on hyvin pigmentoitu ja on saatavilla intensiivissä väreissä upean hohtavalla lopputuloksella. Värejä voi yhdistellä tai käyttää yksinään. Kaikki sävyt ovat pitkäkestoisia ja dermatologisesti testattuja. Ei käytetty eläinkokeita" 

Luomiväri tosiaan on todella hyvin pigmentoitu ja antaa ihanan metallisen ja intensiivisen lopputuloksen. Minä RAKASTAN tuollaisia hohtavia luomivärejä. Tällä saa tosi helposti aika tummankin lopputuloksen, mikä sopii minulle, koska saatan arkenakin käyttää aika tummaa silmämeikkiä. Mutta sitten toisaalta sai tällä häivyteltyä hillitymmänkin sävyn. Sävy itsessään sopii mielestäni tosi hyvin etenkin arkeen. Näitä voisin hommata muissakin sävyissä ja jo siitäkin syystä, että olisi kiva kokeilla niitä mix and match -tyyppisesti, kun kerta näin niiden luvataan myös toimivan :)

Midnight Skinnydip



No, sitten sain vielä ripsivärin* (en tiedä, onko tuo tämä sama sävy, ei kai, mutta ainoa ripsari, jonka tuolta löysin...), mutta kuten ehkä tiedätte, vesiliukoiset maskarat menevät minulla aika hukkaan. Tikkusuorat ripseni vaan eivät pysy taivutettuina näiden kanssa, eivät nykyään aina vedenkestävienkään kanssa, mikä on ärsyttävää. 

Meinasinkin siis jättää tämän tyystin testaamatta ja kierrättää kaverille, mutta tuo harja oli niin metkan näköinen, etten voinut olla kokeilematta. Laitoin tätä ensin alaripsiin ja tuloksena olivat mielettömän pitkät ja hyvin erotellut hämähäkkiripset. Siis vau. Yläripsiä tämä luonnollisestaan ei pitänyt taivutettuina, mutta kuitenkin erotteli ja pidensi tietysti nekin. Valitettavasti tikkusuorissa ripsissä se ei vaan oikein näytä miltään :/ Olen aina vähän kummastellut ihmisiä, joilla on eri ripsarit ylä- ja alaripsille, mutta nyt taidan tajuta. Käytän Max Factorin vedenkestävää FLE:tä yläripsissä (tosin alan olla siihen jo totaalisen kyllästynyt, kun ei se tarjoa enää sitä VAU-efektiä), mutta tämän kyllä lanseeraan heti alaripsieni kaunistajaksi. 

Sen takia ehkä tykästyin ripsari ja punainen puna -komboon, kun tosiaan ekaa kertaa pitkään aikaan ripseni näyttivät joltain, kun alaripset olivat niin näyttävät :) Vielä, kun keksisi yläripsille vedenkestävänä tällaisen ihmeidentekijän.

Niin ja siis kun minähän en tosiaan näitä vesiliukoisia maskaroita käytä ja silloin, kun harvoin käytän, niin poistan nekin ihan silmämeikinpoistoaineella, niin mullehan tuli tyystin yllärinä se, että se tosiaan lähti ripsistä yhdellä veteen kostutetun vanulapun sipaisulla. Lähteekö kaikki näin helposti? kysyy, tyhmeliini.


Tässä vielä jotain kivoja esimerkkejä Teeezin valikoimista :) Etenkin nuo kynsilakat kiinnostaisivat paljon, erityisesti tuo vaaleansininen.  Ja jostain kumman syystä tuo lila huulipuna himottaa, en ihan ymmärrä itseäni. Kaikki tuotteet löytyvät täältä*.

Hinnat näillä high end beauty -tuotteilla on parinkympin hujakoilla eli eivät halvimmasta päästä, mutta eivät kalliimmastakaan ja näillä testingeillä ovat kyllä hintansa arvoisiakin.

Tuotteet saatu blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!